Samen staan we sterker in Weert!

Ruben

Samen staan we sterker in Weert!

Ik ben Ruben Wever en zit sinds vorig jaar bij de Weerter Minima groep. Ik vind het erg leuk om te koken en hapjes te maken voor verschillende activiteiten in de straat. 

Rob

Samen staan we sterker in Weert!

Ik ben betrokken bij de Weerter Minima groep omdat ik graag betrokken ben bij een samenleving die eerlijk deelt.

Judy

Samen staan we sterker in Weert!

Judy Tangande, 22-04-1953. Ik ben Hulpverlener, Relatie-gezinscoach, Trainer Beschermjassen, Bestuurslid Wijkraad Keent en vooral mensenmens.

Nancy

Samen staan we sterker in Weert!

Hallo ik ben Nancy Heinze geboren in Weert maar van Arubaanse afkomst. Ik ben moeder van een zoon, heb het Antje Award 2014 gewonnen en beste buur 2008. Doe veel vrijwilligerswerk oa: PAZ platform allochtonen zorgvragers, Ouku Consultancy en ben sleutelfiguur in Keent. Mijn doel bij de weerterminima is proberen mee te denken waar het beleid aangepast kan worden, maar ook mensen te informeren wat ze evt zelf kunnen doen.

Joanna

Samen staan we sterker in Weert!

Ik ben Joanna Trott en ben 43 jaar oud. Ik heb 3 dochters en vind het leuk om bezig te zijn met mensen. Ik doe vrijwilligerswerk bij SGL, bewonersgroep Serviliusstraat en wil me graag inzetten voor de Weerter Minima